Tento ročník Gurmánie bol 10. jubilejný.
Zaujímavé štatistiky jubilejného ročníka:
- prvýkrát sme boli v súkromnej záhrade, mimo Matičného domu /veľké poďakovanie odvážnym hostiteľom/
- prišli traja noví členovia a hneď zapadli prvou účasťou
- tento rok upiekla taliansku bábovku mladulinká Miška, ktorá od malička chodila na Gurmaniu.
- piekli sme domácu pizzu v zahradenej peci na pizzu
- vyskúšali sme si recept na prvé talianske cestoviny
Veríme, že okolie a deti vychovávame ku komunitnému životu, chuti pre druhých niečo urobiť a aj ku kráse, úcte a vycibreným chutiam.
Príprava talianskych cestovín:
Recept: 130g vody, 230g múky, 13g žĺtko, 2,5gsoľ
Domáca pizza z domácej pece: